E FUNDIT/ Video sapo ndodhi Isa Mustafa me Thaçin e rrëxojn Albinin e bëjnë qeverin e re por…

Nëse flasim për gjendjen e spektrit politik të Kosovës, është skenë! Por, çfarë skene? Gjithfare, por jo skenë politike, të kuptohemi. Më shumë është skenë tragjikomedike. Rivaliteti i vrazhdë mes partive jep të kuptosh mbititullin e kësaj skene: Luftë për pushtet,nën maskën e popullit dhe shtetit. Pas ores 20.00 të mbrëmjes në të gjitha programet televizive publike, çdo kund ka vetëm debate politike.ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on e me poshtme: