E Fundit: Zvicra ofron punësime, rroga e majme deri në 5 mijë franga

Zvicra ofron punësime, rroga e majme deri në 5 mijë euro…Ata që do ti punësojmë, do ti mundësojmë kushtet më të mira për punë. Andaj do të bëjmë gjithçka”, theksuan nga ky Institut.
Rroga për ata që pranohen është mbi 11 mijë euro, aplikimi është shumë thjeshtë dhe vlen për të gjithë shqiptarët, mos e humbisni këtë rast.