E gjeni dot ngjyrën e zemrave/ Kur të kuptoni të vërtetën rreth ngjyrës së tyre do mbeteni me gojë hapur

Fillimisht duket sikur zemrat kanë ngjyra të ndryshme, lejla dhe portokalli, por, në fakt, kanë të njëjtën ngjyrë, rozë të ndezur.

E gjeni dot çfarë ngjyre janë zemrat?

Fillimisht duket sikur zemrat kanë ngjyra të ndryshme, lejla dhe portokalli, por, në fakt, kanë të njëjtën ngjyrë, rozë të ndezur.

Autori i videos na shpjegon se është vendosja e vijave gjeometrike ajo që mashtron trurin tonë të shohë diçka që në të vërtetë nuk ekziston, dhe krijohet ai iluzion te ne që zemrat kanë ngjyra të ndryshme.

“Nëse zmadhoni foton do të shihni se vijat gjeometrike nuk janë e njëjta ngjyrë, disa janë blu e disa jeshile. Janë pikërisht ato që i bëjnë zemrat të duken përkatësisht vjollcë dhe portokalli”, shprehet ai.