E gjitha e përbërë nga femrat, kjo është ushtria më se ksi që keni parë ndonjëherë (Video)

Ato kanë bërë ecje dhe vallëzim nepër rrugë e pas kësaj janë bërë hit në rrjetet sociale.
“Kjo është ushtria më se ksi në botë”, kishin shkruar njerëzit në komentet e tyre në lidhje me videon e shpërndarë.
Shikoni videon dhe binduni shtype rekl,am dhe shiko vide,on