E gjithë Drenica në Rrugë, festojnë shpalljen e Republikës së Malishevës (VIDEO)

E gjithë Drenica në Rrugë, festojnë shpalljen e Republikës së Malishevës (VIDEO)
“Shpallja e njëanshme e pavarësisë së Malishevës përveç se është e dëmshme, është edhe jo-ligjore dhe krijon precedentë të rrezikshëm”, thuhet në mes tjerash në deklaratë.
Per te pare videon e plote shtyp ne rek1amen me poshte