E jashtëzakonshme: Balerina bën 100 rrotullime për 40 sekonda

E jashtëzakonshme: Balerina bën 100 rrotullime për 40 sekonda

Balerinët kanë një trup elastik! Lëvizjet e tyre për ata që nuk e ushtrojnë këtë profesion janë të jashtëzakonshme, si në videon që është paraqitur më poshtë.
Në video shihet një balerinë, e cila rrotullohet 100 herë brenda 40 sekondave, derisa partenri i saj i vallëzimit duke ia vendosur dorën mbi kokë, e ndihmon në lehtësimin e rrotullimeve ja dhe video e keni vazhdoni mëposhtë: