E ka kapur KEQ! Mustafa Nano sul’mon Tayna-n dhe Dafinën: Shtiren si les’bike…

Mustafa Nano njihet për deklaratat e tij të drejtpërdrejta publike dhe së fundmi ka folur për tekstet e këngëve shqiptare në monologun e tij të fundit në emisionin “Provokacija”. Ai i ka cilësuar këto tekste si “ba nale” dhe të “shpifura”, duke lexuar disa prej tyre në emision. Një nga këto ishte dhe teksti i këngës “Bye bye” nga Dafina Zeqiri dhe Tayna ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: