E kapën duke u martuar fshehurazi për herë të tretë, dy gratë rra hin burrin

S. Aravind, i njohur si Dinesh, u martua për herë të parë në vitin 2016. Por vendosi të martohej f sheh urazi me një grua të dytë në fillim të këtij viti. Megjithatë herën e tretë nuk i eci.

Mediat lokale raportojnë se Dinesh u dh unua fizikisht nga dy gratë e tij, të cilat më pas u kthyen në shtëpinë e prindërve të tyre. Kur mësuan për njëra-tjetrën dhe planin e burrit për tu martuar me një grua të tretë, ato vendosën të ndërmerrnin veprime. Video tregon njërën nga gratë e Dinesh që vrapon drejt burrit dhe e rre h. Disa momente më vonë, gruaja tjetër e tij futet në veprim dhe gjithashtu fillon të godasë Dinesh.