E kapi duke ia dredhur me një 18-vjeçare, gruaja e rrëfen: Tani po ia dredh edhe unë, po nuk di s’i t’ia bëj ta lë apo ta mbaj burrin?

Partneri im ka prenotuar një restorant romantik për natën , por në të vërtetë do preferoja të rrija në shtëpi dhe të shihja TV.

Ai e di, që unë jam në dijeni që po më trad hton. Por nuk e që edhe unë po e tr adhtoj gjithashtu. Ky është rrëfimi i një gruaje për psikologun. Në artikullin e botuar nga The Sun, tregoi se tra dhton partnerin me një djalë që punon në një restorant ku shkon për drekë me kolegët.

Rrëfimi i plotë:

Ai është i dashur. Është 28-vjeç, i aftë dhe beqar, si edhe da shnor i shkëlqyer. Ne e kemi bërë 3 herë gjatë dy javëve të fundit. Por nuk do e kisha humbur aspak nëse partneri im nuk do më kishte trad htuar më parë.

Zbulova se ai ishte po më trad htonte kur i kontrollova telefonin disa muaj më parë. Pashë mesazhet e tij dhe rezultoi se shkonte me një vajzë të re që kishte në punë. Ajo është 18-vjeçe, kështu ai duhet të duket si një pl ak i ndyrë pasi është 30 vjeç.

Unë jam 31 dhe kemi bashkë dhjetë vite. Parkova makinën pranë punës së tij dhe i pashë të dilnin për dore. U ndjeva shumë keq.

I ndoqa me makinën dhe shkuan në një hotel. Ishte e mjaftueshme për mua. Shkova në shtëpi, mblodha rrobat dhe ika tek nëna ime. U përballa me të ditën tjetër.

Më tha që ishin puthur vetëm dy herë pasi dolën së bashku një natë me kolegët e punës. Nuk i besova. U përpoqa ti jepja fund marr ëdhënies sonë, por ai qau dhe më tha se do bëhet partner i mirë.

Gjithashtu më tha se nuk do ta shihte më dhe e fshiu numrin e saj nga telefoni. Por unë skam më besim dhe mendoj se nëse do e dinte çfarë unë kam bërë, as ai nuk do më besonte mua. Tani jam ne hall ta le apo ta mbaj.