“E ke kokën e prerë!”/ Pas prishjes së fejesës, krushqit kuksianë kërc ënojnë ish-dhëndrin: Nga anët tona…

Një 58 vjeçare ka trokitur në policinë e Kamzës menjëherë pasi i biri ka prishur fejesën me një vajzë. Gruaja është ndjerë e kanosur nga ish krushqit pasi sipas saj menjëherë sapo miqësia ka marrë fund ajo është kërcënuar. R. Ferra nga Kaçaniku prej vitesh jeton në Laknas . Nënë e tre fëmijëve, njëri prej të cilëve ndjek studimet në Francë , gruaja u bë vjehërr ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: