E keni hedhur Nokia 3310? Shikoni sa kushton tani…

Kontrolloni nëpër dollapë dhe në bodrume. Ndonjë nga këta objekte mund t’ju bëjë të pasur. Një seri e objekteve të vjetra mund të sjellë në xhepat tuaj mijëra euro. I pashkatërrueshmi Nokia 3310 me të cilin mijëra shqiptarë kanë luajtur lojën e famshme “Snake” tani vlen në ankand të paktën 300 euro. Dhe nuk mabron këtu. Kush ka akoma GameCube, e krijuar nga Nintendo në vitet 90 tani vlerësohet 1500 euro shtyp ne foton posht ketij shkrimi n’diqni pamjet.