“E kishte mbërthyer dhe po e tërhiqte drejt një shkurreje”, babai ‘hero’ rrëfen si e shpëtoi të birin 4-vjeçar nga pitoni gjigand

Një 4-vjeçar u shpëtua mrekullisht nga babai i tij “hero”, pasi një piton rreth gjigand rreth 4.5 metra, u përpoq ta tërhiqte atë. Evan Thompson ishte po organizonte një festë për shpërnguljen e tij në shtëpinë e re në Aierlie Beach, në Queensland në Australi, kur zvarraniku gjigand su.lmoi Klifordin e vogël.Vogëlushi u k.afshua disa herë nga pitoni, por mos të ishte ndërhyrja e shpejtë e babait të tij, do të ishte bërë “vakti” i zvarranikut të fri’kshëm.Duke folur për 7 News, Evan tha shtype rekl,am dhe shikojeni vide,on e me poshtme: