E krahasuan me Borën e Elvanën, shihni fotot e Efit para operacioneve plastike

E krahasuan me Borën e Elvanën, shihni fotot e Efit para operacioneve plastike

Efi është një nga konkurrentet më të përfolura në “Përputhen” për shkak të pamjjes së jashtme dhe formave trupore. Shpeshherë Efin e krahasojnë edhe me moderatoren e programit, Bora Zemani dhe këngëtaren e njohur Elvana Gjata. Por ngjashmëria dhe bukuria e saj nuk janë të lindura, por të fituara falë operacioneve dhe ndërhyrjeve kirurgjikale. Së fundmi në rrjetet sociale po qarkullojnë disa foto të saj se si dukej ajo para ndërhyrjeve dhe realiteti me atë që është tani lë shumë për të dëshiruar.