E kujtoni Sofinë e parë tek “Zonë e Lirë”? Nuk ua merr m endja ndryshuar tërësisht bukuroshja (Video)

E kujtoni Sofinë e parë tek “Zonë e Lirë”? Nuk ua merr m endja ndryshuar tërësisht bukuroshja (Video)

Me siguri të gjithë e mbani mend Sofien e parë të Arian Çanit e cila dikur u kthye në një nga vajzat më të komentuara në media. Tre vite më parë Sofia u largua nga emisioni dhe vendin e saj e zunë vajza të tjera.Megjithatë ajo mbeti sërish shumë e komentuar deri në momentin kur vendosi që për dy vite të shkëputej nga jeta publike.Së fundmi Sofia është rikthyer dhe ka filluar të postoj shumë shpesh foto në rrjete sociale shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: