E MADHE KJO! Edi Rama këndon bashk me fëmijët “Xhamadani Vija Vija është Kosova është Shqipëria“

E MADHE KJO! Edi Rama këndon bashk me fëmijët “Xhamadani Vija Vija është Kosova është Shqipëria“

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka vizituar Qendrën e Emergj encave në Shijak, ku ka takuar edhe vullnetarë nga Tetova dhe Kosova. Rama pasi që përqafoi gjimnazistët vullnetar të Tetovës, së bashku me grupin e vullnetarëve, ku kishte edhe psikologë që po kujdeseshin për gjendjen emocionale të fëmijëve pas tërmetit të 26 nëntorit, vendosën që për argëtimin e fëmijëve të këndojnë këngën Xhamadani Vija Vija me p’oshtë n’diqni videjon.