E mori vëllain në klase dhe e mbajti në prehër teksa bënte mesim, por a rsyeja e djaloshit i habit te gjithë

Vëllai i madh e merr vellain e vogel ne klase per shkak se gjyshja e tyre qe i rriste ishte ne ferme dhe meqe ate dite ajo punonte nuk e mbante dot fwmijen ne shtepi. Keshtu qe djali 7-vjeçar Justin, u be i famshem pasi fotografia e tij duke mbajtur vëllain e tij në prehër u bë shume virale në internet.
Ne kohet e sotme ky eshte shembulli i nje vellai shembullor qe kujdeset tej mase per vellain e vogel madje dhe mesimet.
Keshtu djali eshte nxenes i klasës së 1 në një shkollë Shteterore qe cila ndodhet në një zonë te larget dhe atij i duhet te shkoje ne shkolle aq larg per me teper hap foton apo videon ne vazhdim n diqni раmјеn.