E ndaloi sepse i’u duk sikur ishte djali i tij, pas disa sekondave po;lici vuri re dicka mbrapa ne makine qe e la ate pa fryme

Hu. mbja e një fëmije është gjëja më e vështirë që një prind mund të përballojë në jetë.Një mëngjes, ndërsa William Jazwinski po ngiste makinën e tij, ai pa të ndezur sirenën blu të pol. icisë pas tij. Prandaj ai e uli shpejtësinë dhe u ndal, kur pol. icia iu afrua makinës, William e pyeti nëse po ecte shumë shpejt. Polici tha jo, në fakt ai e kishte ndaluar vetëm ta falenderonte për shërbimin e tij besnik.Shty,pe rek.lam.en dhe vazhdo..