E nisi karrierën me c*cat jashtë, tani Elionës i ndodh ajo që nuk i urohet asnjë femre

E mban mend Elion Pitarkës e cila e nisi karrierën duke dhënë lajme më gj.oksin jashtë?! Kështu ajo u bë e njohur dhe prej disa kohësh është pjesë e spektaklit të humorit, e nga ana tjetër është bërë shumë aktive në rrjetet sociale pasi fansat i janë shtuar ndjeshëm.Eliona ka rënë në sy për format e saj bombastike, për gjoks e vithe të rrumbullakta, të cilat i vë gjithnjë në dukje shtype rekl,am dhe shiko vide,on