E njohu në FB/ Shqiptarja dashurohet me djalin në Holandë: Më çmontoi qysh ne takimin e pare…

Një vajzë shqiptare e moshës 32-vjeçare, e cila prej shumë vitesh jeton në Bruksel me familjen e saj, tregon për JOQ detaje nga një histori interesante që po i ndodh në jetën e saj. Vajza, e cila ka preferuar të ngelet anonim, shkruan se përmes rrjeteve sociale është njohur me një djalë, i cili jeton në një shtet tjetër.Sipas saj, kjo mund të jetë historia e jetës së saj, duke qenë se për këtë djalë po ushqen ndjenja të forta dhe është lidhur tej mase me të shtype rekl,am dhe shiko vide,on: