E nxori në pritë shoku i fëmijërisë, gruaja e vik timës: Kjo s’është gja kmarrje, gjakshkeluri nuk është burrë

E nxori në pritë shoku i fëmijërisë, gruaja e vik timës: Kjo s’është gja kmarrje, gjakshkeluri nuk është burrë

Mikel Alia eshte presioni qe u shpall ne kerkim nga policia, pasi a kuzohet se shiti shokun e fëmijërisë për para, e nxori ne prite dhe me pas ai u gjet i e kzekutar. Mikel Alia, 40-vjeçari me origjinë nga Domgjoni i Mirditës dyshohet se është personi që ka nxjerr në pritë Eri Zefin, i e kzekutuar më 2 tetor, pak metra larg Rrugës së Kombit në Mirditë shtype rekl,am dhe shiko vide,on