E pa dëgjuar/ Tenton të vj edhë 8 palë pantallona duke i veshur njëra mbi tjetrën

E pa dëgjuar/ Tenton të vj edhë 8 palë pantallona duke i veshur njëra mbi tjetrën

Një grua ka tentuar të v jedhë 8 palë pantallona duke i veshur të gjitha në të njëjtën kohë, së bashku me të vetat.Ajo u përpoq të dilte nga dyqani e veshur me 9 palë pantallona por u kap mat dhe u urdhërua që ti hiqte.Mendohet se gruaja është nga Venezuela por vendndodhja e saktë e incidentit nuk dihet. Ndërkohë që video është bërë virale në Peru ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: