E pa imagjinueshme: Për dy ditë në qëndrimi, kaq para shpenzuan anglezët në Kosovë

Ardhja e turistëve anglezë në Kosovë dhe mobi.lizimi i kryeqytetit për mikpritje ka bërë që mysafirët nga ishulli të ndihen të kënaqur me qëndrimin në Prishtinë.Për pronarët vendas fl.uksi i madh i vizitorëve u ka ndi.hmuar shumë edhe në qarkullimin ditor dhe rritjen e të ardhurave për bizneset e tyre më shumë se zakonisht. Përveç kafeneve lokale, sipas Adrian Berishës nga Komuna e Prishtinës, në saje të vizitës së anglezëve, përfituan edhe shumë biznese me p’oshtë n’diqni videjon.