E pa imagjinueshme: Shqiptari që ndërtoj helikopterin me punë dore (VIDEO)

Qani Lutfiu nga Presheva ka arritur të ndërtoj vet një helikopter, shkruan RepublikaOnline
Qaniu tha se e tërë puna deri tek përfundimi i tij i kushtoj atij plot 10,000 euro.
Ai shpjegon se si arriti deri te ndërtimi i tij dhe problemet që i dolën atij gjatë ndërtimit të helikopterit. Per te pare videon e plote shtyp ne rek;lamen me poshte dhe video hapet automatikisht pas disa sekondave

VIDEO KETU