E pa një qese të zezë në rrugë duke lëvizur, iu mbushën sytë me lotë kur e hapi

E pa një qese të zezë në rrugë duke lëvizur, iu mbushën sytë me lotë kur e hapi

Malissa Sargent Lewis ishte duke shkuar në punë, kur kishte parë diçka mjaft të çuditshme – një qese të zezë duke lëvizur.“Nuk më dukej reale dhe nuk e besoja dot, por duke u afruar dhe duke e shikuar më mirë, e pashë se po lëvizte”, rrëfen ajo.Ajo mori guximin dhe i’u afrua ngadalë, pastaj thotë se e grimcoi qoshin e qeses dhe brenda ishte një qenush duke e tundur bishtin ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: