E PABESUESHME/ Djali 10 vjeçar dhe vajza 13 vjeçare janë në pritje të një fëmije (Video)

Një vajzë 13 vjeçare në Rusi ka mbetur shtatzënë nga një djalë 10 vjeçar, raportojnë mediat lokale. Fëmijët studiojnë në shkolla të ndryshme në provincën Krasnoyarsk të Siberisë, por ata të dy njiheshin që të vegjël dhe prej kohësh ishin miq shumë të mirë.

Media online TBK, shkruan se vajza shtatzënë po planifikon ta mbajë fëmijën dhe familja e saj po e mbështet atë në këtë vendim ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: