E pabesueshme! Gazetarja gjv.ishet e gjitha gjatë transmetimit dr.ejtperd.rejt (Video)

Kjo gazetare e motit është zhveshur sërish. Ajo e ka bërë edhe një herë një gjë të tillë kur ekipi i saj u eliminua nga kupa e amerikkes. Gazetarja e bukur ishte në transmetim direkt dhe papritur filloi të heqë ato pak rroba që kishte veshur. Fama e saj sigurisht ka filluar nga zhveshja dhe nuk e ka aspak problem ta bëjë këtë sa herë që njerëzit e harrojnë…Per te par videon e plote teksa gazetarja ekspozon trupin para kamerave telivizive……shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn