E pabesueshme, njihuni me shqiptarin që jeton me ujqërit (FOTO)

“Kam disa ujq, por ky ka shumë energji në gjithçka dhe është shumë i mençur. E admiroj (presidentin) Trump, ka shumë energji, jep urdhra, është i guximshëm, dhe për këtë arsye e kam emërtuar ujkun tim, sepse i bën të njëjtat gjëra. Ai nuk bën çfarë bëjnë të tjerët; e ka stilin e tij dhe e bën misionin e tij”, është shprehur Rexha. Per te pare videon shtyp nerek.kllam