E papritur,godet Nora:”U ndava sepse mu mërzit shtrati i Robertit,dua eksperienca të reja” (Video)

E papritur,godet Nora:”U ndava sepse mu mërzit shtrati i Robertit,dua eksperienca të reja” (Video)

Nora pas ndarjes ka shkuar në pushime luksoze bashkë me vazjën e saj. Pasi u kthye në Prishtinë ajo ka bere nje goditje ndaj Robertit dhe deklaratave te tij.Ajo u shpreh:”Thjesht u ndava nga Roberti sepse m’u merzit shtrati i tij, dua eksperienca te reja te provoj….” shtyp ne rek lamen me poshte dhe shih videon e cila po ben nam ne internet: