E PAZAKONTË/ Nuk do e besoni dot se çfarë është arritur të zbulohet në brigje (Video)

Në brigjet e Ørstafjorden, në Norvegji, me anijen kërkimore REV Ocean që monitoron sotjen dhe deteve, dy zhytësit Nils Baadnes dhe Ronald Raasch kanë bërë një zbulim unikal.Të dy zhytësit, 200 m larg nga bregu dhe në rreth 16 metra në thellësi, e gjetën veten përballë me një masë të lëngshme.Bëhet fjalë për dhjetëra vezë kallamari, që me trajtën e tyre të çuditshme shtangën për një çast zhytësit, që ishin në kërkim të një anije të mbytur gjatë Luftës së Dytë Botërore shtype rekl,am dhe shiko vide,on: