E përgatitën për në ‘va rreza’, ajo që ndodh më pas me 74-vjeçarin italian mund të quhet vetëm m.rekulli (FotO)

Mario Lo Conte është kthyer në kryefjalën e mediave, pasi me të ka ndodhur diçka që rr.allë herë ndodh.Për të ishte bërë çdo gjë gati për ta përcjellë në banesën e fundit, por pensionisti italian 74-vjeçar i ha.biti të gjithë pasi u “kthye nga vd.ekja”.Ai ishte shtruar në spital në gjendje të r.ëndë dhe mjekët kishin deklaruar se çdo gjë për të kishte ma.rrë fund.Por i moshuari hapi sytë dhe familjarët e tij shprehen se me të ka ndodhur një mr.ekulli shtype rekl,am dhe shiko vide,on: