E pyesin djalin pse e viziton gjyshen 5 here ne dite? Pergjigjja e tij na preku te gjitheve

E pyesin djalin pse e viziton gjyshen 5 here ne dite? Pergjigjja e tij na preku te gjitheve

Darrien Middleton punon si një infermiere eme.rgje. nte dhe megjithëse puna e saj është shumë e lodhshme, ajo pëlqen të bëjë ndryshime në jetën e njerëzve.Nëse do të ishte, Darrien do të donte gjithashtu të shikonte gjyshen e së.mu.rë Wilma çdo sekondë, por nuk funksionon siç duhet kur ke një punë me kohë të plotë.Për fat të mirë, duket se gjyshja Wilma tashmë ka një engjëll të papritur të kujdestarit në tokë.Shty,pe rek.lam.en dhe lexo..