E qetë në krahët e nënës së saj, vogëlushja që lindi ditën e tërm’etit të tm’errshëm (Video)

E qetë në krahët e nënës së saj, vogëlushja që lindi ditën e tërm’etit të tm’errshëm (Video)

Shumë jetë humbën nga të’rmeti i fuqishëm i mëngjesit të 26 nëntorit, si pasojë 51 persona kanë mbetur të vdekur dhe 913 persona të tjerë të pla’gosur.

Por edhe shumë jetë lindën në atë ditë që do të mbahet mend në historinë e vendit, si një nga ditët më të vë’shtira të saj.Në video shikohet një vogëlushe e cila lindi pikërisht në atë ditë,ajo tani ndodhet në hotel pasi shtëpia e saj është shk’atërruar shtype rekl,am dhe shiko vide,on: