E quajti k rvë, Adelina Tahiri i kthehet keq ndjekëses: Ti shiko nënën dhe motrën….

Janë të shumta rastet kur personazhet e njohur të showbiz-it komentohen nega’tivish nga ndjekësit e tyre.

Me profilet e tyre apo edhe me profile false, ndjekësit nuk e kanë aspak problem që të shprehin mendimin e tyre sado ne’gativ që të jetë. E një gjë e tillë i ka ndodhur së fundmi këngëtares, Adelina Tahiri ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: