E r.ëndë në Shqiperi, koronavirusi i merr j.etën nënë e bijë

Si të mos mjaftonin dhjetëra probleme, qyteti i Delvinës po përballet edhe me pasojat tr amatike të shkaktuara nga Covid.

Në qytet numri i personave të inf ektuar me Covid dhe atyre që kanë humbur jetën është shumë i lartë në krahasim me popullsinë.

Vetëm 1 javë pasi humbi jetën një 47-vjecare, ditën e sotme si pasojë e C ovid ka h umbur jetën në spitalet Covid në Tiranë edhe nëna e saj 70-vjeçare.

Spitali është përgjatë gjithë ditës i frekuentuar nga paci entë me Co vid, të cilët paraqiten për të marrë ndihmë mjekësore dhe oksigjen.