E rëndë në autobus, pl.as grushti mes çiftit, asnjë nuk mundi t’i ndajë(Video)

Një episod i pazakontë është shënuar në autobusin e aeroportit të Alicante në Spanjë. Një çift, burrë dhe grua janë konfiktuar ashpër me njëri-tjetrin, duke mos kursyer as god.itjet fizike.

Çifti i ri, i cili duket në gjendje të dehur udhëtoi nga Anglia për të shijuar disa ditë pushimi në Spanjë, por e gjetën veten në faqet e para të mediave botërore shtype rekl,am dhe shiko vide,on