E rëndë/ Nëna dhe dy fëmijët humbin jetën, pasi për plasen nga treni me shpejtësi të frikshme

Një grua dhe dy fëmijë kanë mbetur të vdekur, pasi një tren i shpejtësisë së lartë goditi makinën e tyre, teksa ishte duke kaluar hekurudhën.

Treni që udhëtonte nga Miami për në New York u përplas me makinën tip “Subaru Outback”, rreth orës 02:00, të së shtunës.

Vik timat janë gruaja Valery Jo Rintamaki, 58 vjeç, Trystan Prestano, 10 vjeç dhe Skylar Prestano, tetë vjeç ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: