E rrallë: Nuk ndalen shqiptarët – Ndërton bager me motor të Golf 2

Bageri është 1600 kubik, ndërsa më heret kishte 900, ndërsa shpënzimet nuk i ka të mëdha.Bageri ka më shumë fuqi pasi që i është ndërruar motorri dhe se në të ka pjesë edhe të traktorit.Përveq helikopterit e bagerit, Qaniu ka punuar edhe shumë makina e gjesende tjera, duke i kombinuar dhe duke i bërë ato funksionale.Qaniu me këtë profesion merret që 35 vite.Për më shumë ndiqeni videon më posht: