E rrallë: Nuk ndalen shqiptarët – Ndërton bager me motor të Golf 2

Qani Lutfiu nga Presheva është shqiptari nga Presheva që njihet për prodhimet e tij të veqanta, shkruan Republika Online
Ai përveq që ka ndërtuar një helikopter me duart e veta në kushte shtëpie, gjithashtu ka arritur ta punoj edhe një bager i cili punon me motor të makinës “Golf 2”
Bageri është funksional dhe Qaniu tha se më heret, ky bager ka pasur probleme të shumta, ndërsa vetëm ai ka mundur që ta ndreq. Per te pare videon shtup ne rek’lamen me poshte

Video KEtu