E t.allën dhe f.yen se jetonte në një barakë, por kur u futën brenda s’e deshën veten

“Gjithçka përshtatet në një kavanoz” dhe kjo e re e re 30-vjeçare nga New York me emrin Jessie Lipskin, na e vërtetoi edhe një herë këtë çudi. Epo, falë zgjuarsisë së saj, ajo e shndërroi kamionin e saj të vjetër në një shtëpi të bukur sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon: