E tepërt kjo: Deputetja e LDK-së e quan ‘ahmak’ Albin Kurtin

Melihate Tërmkolli në Ballër për Ballë të Klan Kosovës e ka quajtur deputetin Albin Kurti “ahmak”. Kjo për shkak të deklaratës së Kurtit se situata në Ballkan mund të t.ensionohet duke cuar kështu në k.onflikte të reja, njofton Klan Kosova.“Njerëzit e tillë janë të rr.ezikshëm për shtetin. Kam f.rikë se disa veprime të Vetëvendosjes po shkojnë në favor të Serbisë dhe interesave të Rusisë” shtipeni relamen dhe shihni vidjeoon