E tepërt!Bleona na poshtëron “Po pse nuk del një shqiptar si Van Dami në shtrat të më kënaq”

Gjatë kohës kur Bleona fliste për lidhjen me aktorin Van Dam, në ekran u shfaqën disa pamje. Ajo bën edhe një deklarate tjetër, ku thotë se ende nuk ka dal ndonjë sqhiptar qe te me kenaq sikur Van Damii ne shtrat:…LEXO/shiko videjon e komplet storjes duke shtypur mbi rekl,a men me poshte dhe shiko vide,on e plote e cila video po le nam ne rrjetet sociale dhe me gjere ne te gjith rrjetet.Shtype relamen dhe shiko pamjet ekskluzive vetem per ju