E tepron Baton Haxhiu: Unë jam koka më e ndritur shqiptare, ma të mençur ska hiq me…

Ndonëse gjitnjë ka ekzistuar konsensus mes shqiptarëve të të gjitha trojeve se Baton Haxhiu e do shumë veten dhe është më i kënaqur sesa mund të paramendohet me veten, megjithatë është menduar se gazetari gjithkund-dëpërtues ia di një kufi edhe pritjeve të tij për vetveten. Por, jo! Baton Haxhiu e mendon veten jashtë çdo suaze, përtej çdo kufiri shtyp ne foton posht ketij shkrimi n’diqni vidjeon.