E thotë shkenca, kjo është gruaja më e bukur në botë (VIDEO)

Modelja dhe aktorja angleze Kelly Brook është shpallur nga shkencëtarët e Teksasit si femra më e bukur.
Por jo vetëm kaq, ekspertët e anatomisë së Universitetit të Teksasit kanë shpërndarë pyetësorë për studentët e tyre, të cilët kanë qenë të detyruar që të shkruajnë për masat perfekte të trupit femëror, sipas tyre. PEr te pare videon shtyp ne rekl,am