E TME RRSHME/ Nuk kursen as d errat e q enin, fermeri ab uzon se ks ualisht me kafshët

Një fermer 30-vjeçar zviceran, me nofkën “Andreas F.” abu zoi sek sualisht me kafshë në fermën e prindërve të tij në Thurgau të Zvicrës.

Delet, lopët, viçat, dhitë, derrat, nuk u kursyen nga 30-vjeçari, madje as qeni i tij, shkruan Blic.

“Andreas F.” u zbulua kur ai pati një aksi dent: Gjatë një takimi se ksual me një kafshë, ai u pl agos nga një dem me peshë 300 kilogramë shtype rekl,am dhe shiko vide,on