E tme rrshme/ Nxënësi i drejton ar mën mësuesit teksa shpjegon mësimin, nxënësit u terr.orizuan(Video)

Gjithçka ka ndodhur në muajin qershor të këtij viti, por videoja është publikuar vetëm ditët e fundit.Teksa profesori po shpjegonte mësimin në shkollën Emaus në El Palomar të Buenos Airesit, Argjen tinë, adoleshenti i drejton ar mën. Mësuesi nuk ka pikas ur asgjë pasi kishte kthyer kurrizin dhe po vazhdonte me mësimin, ndërkohë që mediat ndërkombëtare tregojnë se ar ma ishte e vërtetë shtype rekl,am dhe shiko vide,on: