E TMER RSHME/ Harroi çelsat e shtëpisë, 18-vjeçarja gjendet e va rur në kangjellat e vilës (Foto)

U kthye në shtëpi pas mbrëmjes së kaluar me miqtë në diskotekë, por befas kuptoi se nuk i kishte çelësat dhe vendosi të kapërcente kangjellat e portës, por mbeti e va rur në fyt me bluzën që kishte veshur.Është kjo ngjarja e rëndë e ndodhur gjatë natës mes të shtunës dhe të diela, në Ivrea, të Piemonte, Itali.Një vajzë 18-vjeçare, Erika Russo Testagrossa, gjeti vd ekjen trag jikisht, e va rur në kangjellat e vilës ku jetonte shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: