E TMER RSHME/ Turistët shtangen nga ajo çfarë nxjerr deti tek “Rana e Hedhun” (Video)

E TMER RSHME/ Turistët shtangen nga ajo çfarë nxjerr deti tek “Rana e Hedhun” (Video)

Deti ka nxjerrë në breg një delfin të ngordhur në vendin që njihet si “Rana e Hedhun” në Shëngjin.Kanë qenë dy turistë me motorë ata që e kanë gjetur delfinin e ngordhur në breg.Delfini është një specie e rrallë në brigjet tona, ndërsa nuk dihet sesi ai ka ngordhur.Në të njëjtën zonë, është gjetur edhe një tjetër delfin i ngordhur nga banorët dy vite më parë shtype rekl,am dhe shiko vide,on: