“E tra.dh.tova gruan prej 1 viti, por ajo më zbuloi dhe më shokoi kur më tregoi se…”

Një burrë 28 vjet ka treguar për The Sun se e ka tradhtuar gruan e tij prej një viti me një grua dhe në të njëjtën kohë edhe me shumë tjera, por ja çfarë ka ndodhur

Rrëfimi i tij i plotë:Kam bërë se.ks me një grua që punon në një bar prapa klubit të futbollit dhe kam pasur disa lidhje radhazi.Por tani e kam kuptuar se edhe gruaja ime ka pasur një lidhje seksuale dhe po çmendem nga xhelozia.

Kur u takuam, rame rakord që do të kishim shoqërinë tonë të ndarë dhe që do të dalim çdo javë në mbrëmje të ndarë.Unë nuk kam qenë i besueshëm por kam menduar se gruaja nuk do të lëndohet dhe nuk do ta dijë kurrë.

Ne kemi qenë bashkë për 8 vite dhe të martuar që 4 vite.

Unë jam 28, gruaja 26 vjece dhe kemi dy fëmijë, një djalë 6 vjet dhe një vajzë 3.Unë shkoj në klub futbolli dhe në klube nate dhe gjithmonë kam nga një natë me femra të ndryshme,por kryesoren e kam gruan në klubin prapa atij të futbollit.

Ajo është 30 vjet dhe nuk ka qenë e martuar por ka tre fëmijë. Nëna e saj kujdeset për fëmijët derisa ajo punon dhe unë shkoj kur mbyllet lokali.