E trad hëtonte burri me një vajzë më të re, gruaja heq qafe dashnoren me mënyrën që s’do e mendonte askush

Një vajzë e cila ishte lidhur me një burrë të martuar, është fr ikësuar shumë nga bashkëshortja e tij pasi ajo i ka gjetur disa foto nu do në telefonin e të shoqit.

Vajza ka komunikuar me psikologen dhe teksa i tregon problemin e saj, i kërkon ndihmë për të dalë nga kjo mesele.

Rrëfimi i vajzës shtype rekl,am dhe shikojeni vide,on: