E tri.shte! Doktori zbulon ma.shtrimin e madh që bashkëshortja i kishte bërë burrit miliarder për 21 vite me rradhë

Të jetosh për 21 vite me një grua që të ka ma.shtruar, duhet të jetë e tm.errshme. E tillë është historia e miliarderit Rixhard Mason.

Për 21 vite ish-gruaja e tij e kishte ma.shtruar, duke i thënë se ai ishte babai i tre djemëve të saj.

Mason e ka mësuar këtë gjë pas një vizite, ku mjekët i thanë se ai ishte st.eril dhe se nuk mund të lindte fëmijë.

Pas kësaj ai e ka hedhur në gjyq ish-gruan e tij dhe ka arritur të fitojë 250 mijë paund, si dëm.shpërblim.

Fillimish ish-bashkëshortja e tij, Kate Mason e mohoi këtë gjë, por pas një përballje me djalin e saj të madh ka treguar të vërtetën.